Samen met Max, ondanks mijn eigen weerstand, ben ik aan personal training begonnen. Ik had al jaren gemerkt dat ik niet genoeg motivatie had om zelfstandig te trainen. Maar ik wilde echt beter in mijn vel zitten, zowel innerlijk als uiterlijk. Ik had bedacht dat zodra ik dat gevoel zou ervaren, ik alleen verder zou gaan. Maar Max zijn enthousiasme was zo aanstekelijk en hij wist me zo vaak over de streep te trekken dat ik een beetje 'hooked' ben geraakt. Nu boek ik af en toe een sessie en ik kan niet anders dan Max bedanken. Hij is echt zijn gewicht in goud waard!

Ramona 

 

Max heeft niet alleen mijn fitnessdoelen geholpen, maar ook mijn kennis over supplementen en gezondheid verrijkt. Max is een top trainer, voel ik me niet alleen fitter, maar ook beter geïnformeerd. Hij is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een trainer die zowel fitness als gezondheid serieus neemt.

Ramon

 

Op mijn leeftijd, voelde ik mij onzeker over het starten met personal training, maar Max heeft me aangenaam verrast. Zijn professionele aanpak en passie voor fitness waren inspirerend. Max begreep mijn behoeften en paste mijn training daarop aan, waardoor ik me gesteund voelde. Na enkele maanden voel ik me sterker en energieker dan ooit. Ik kan Max van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een toegewijde en deskundige personal trainer.

Bedankt, Max!

Kees Veld 83 jaar!

 

Deze gozer, klein in het grote!! 

Wil je achter je broek gezeten worden, op je duvel krijgen maar ook met veel humor, Max is de man!! 

Lex 

 

 

Had lang overgewicht, jojo en niet gemotiveerd. Max was een constante bron van motivatie naar een gezonder leven. Als je net als ik hebt geworsteld met afvallen, kan ik Max van harte aanbevelen. Met zijn hulp kun je echt je doelen bereiken. 

Als moeder van een zoon met een verstandelijke beperking was ik op zoek naar een personal trainer die niet alleen ervaring had, maar ook empathie en begrip toonde voor zijn behoeften.

Max werd mij geadviseerd omdat hij training gegeven had bij Frits van der Werf. Vanaf het allereerste contact was het duidelijk dat Max veel ervaring had met het werken met mensen met verschillende uitdagingen. Hij kon feilloos aanvoelen wat mijn zoon nodig had en paste zijn aanpak daarop aan. Max creëerde een omgeving waarin mijn zoon zich veilig en gesteund voelde, waardoor hij kon groeien en zich ontwikkelen op zijn eigen tempo. Ik ben Max enorm dankbaar voor zijn toewijding en expertise.

Als je op zoek bent naar een personal trainer die niet alleen professioneel is, maar ook een warm hart heeft voor mensen met speciale behoeften, dan kan ik Max van harte aanbevelen. Hij is een echte professional! Bedankt, Max!

Juul

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

lees meer over kunstenaar www.romevlugt.com 

lees meer over H2 en gezondheid www.aqua2heal.com 

lees meer over exclusieve parfum www.mixyourmood.com 

lees meer over peroonlijke training www.powertothemax.nl 

lees meer over waterstof voor gezondheid www.hydrogen2heal.com 

lees meer over personal training bij Max Botman www.maxbotman.nl 

lees meer over browns gas en gezondheid voordelen www.waterstoftherapie.nl 

lees meer over energie verhogen doormiddel waterstof www.energieverhogen.nl 

lees meer over waterstof en energie verhogen www.nederlandsinstituutvoorwaterstoftherapie.nl 

Maak jouw eigen website met JouwWeb